Terveellisten elämäntapojen edistäminen, ihmisten liikuttaminen!

Uncategorized Apr 21, 2020

Koen tämän valmennuksen tekemisen erityisen tärkeäksi. "Miten minä selviän"-ajattelumallin sijaan "miten voin auttaa muita"-ajattelu tuli mieleeni kun kuuntelin erästä podcastia ennen valmennuksen perustamista. Kaikki valmennukseen osallistuvat valmentajat ja yhteistyökumppanit kantavat omat kortensa kekoon saman ajattelumallin vuoksi. 

Fit4Charity valmennus on kehitetty myös ajatellen nykytilannetta, joka on pakottanut suuren osan ihmisistä olemaan poikkeuksellisen paljon kotona. Valmennus on kaikille sopiva, sekä sieltä löytyy 100% varmasti kaikille sopivaa ja kiinnostavaa sisältöä.

 Jos liikunta ja terveellinen ravinto ovat jääneet vähemmälle huomiolle, alkaa se myös näkymään nopeasti muutenkin olotilassa. Hartia- ja alaselän kivut lisääntyvät, yleisväsymys painaa, tuntuu että mitään ei saa aikaan, unen...

Continue Reading...

Miksi fit4charity?

Uncategorized Apr 17, 2020

Fit4Charity tehtiin vaikeaa tilannetta varten, jotta ihmiset voisivat liikkua, elää terveellisesti ja oppia paljon uutta hyvinvoinnista.

Vaikka tekijöinä on myös kilpaurheilijoiden kanssa työskenteleviä, valmennus on tarkoitettu ihan kaikille, ja meillä on varmasti jokaiselle jotakin. Kaikki ollaan samassa tilanteessa nyt.

Sitä helposti kokee tilanteesta johtuen myös kovaa painetta ja stressiä, joten henkinen hyvinvointi on myös otettu huomioon. Meillä on mukana myös asiantuntijoita sillä saralla, joten valmennus on paljon muutakin, kuin fyysistä treeniä.

Moni ihminen, joka harrastaa salitreeniä, on päättänyt jättää salitreenit pois ja siirtyä kotiin. Kotitreenin suhteen ideat loppuu helposti, homma alkaa maistumaan puulta ja treenit jäävät kokonaan pois. Ja sen seurauksena myös alkaa ajattelemaan, ettei ole väliä kuinka syö....

Continue Reading...

Fit 4 Charity-Kuinka kaikki alkoi!

Uncategorized Apr 12, 2020

Elettiin huhtikuista iltaa. Tai yötä paremminkin. Kello oli n.02.30 kun kävin syöttämässä Maxin (Maximus Aslak Oliver, meidän 4kk ikäinen poika). En saanut heti unta, joten aloin miettimään että onko jotain mitä pitäis muistaa huomenna työstää eteenpäin.

Meillä on aukeamassa onlinevalmennus sivusto Pro Level Nation, joten sen kanssa on hommaa riittänyt eikä heti lopu. 

Mieleeni tuli kuitenkin eräs vuosia sitten tekemäni hyväntekeväisyysprojekti, jossa tehtiin kalentereita Lapin Sylvertille, lapin lasten syöpäsäätiölle.

Siitä tuli mieleen että jonkinlainen hyväntekeväisyysprojekti on ollut mielessä.Siitä ehti mennä n.15min kun mietin että joo, tämä me tehdään!

Menin läppärille, aloin iskeä ideoita wordille ja loggasin sisään Kajabiin, eli...

Continue Reading...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.